Pagina Principala        
Despre McDavid           Tehnologii           Cosul meu           Inregistreaza-te           FAQ           Contact  
 

TEHNOLOGIA DE MANAGEMENT A TRANSPIRATIEI hDcTM

hDcTM Moisture Management Technology
Athletic apparel that wicks moisture keeping you cool and comfortable

Tehnologia patentata hDcTM

  1. Tehnologia McDavid hDcTM are la baza un proces patentat de aderare permanenta la suprafata fibrelor sintetice a unor molecule hidrofile (care absorb umezeala). Se garanteaza astfel ca, spre deosebire de alte tehnologii de transport al umezelii disponibile in prezent, performanta tehnologiei hDcTM se pastreaza intacta chiar si dupa numeroase spalari. (Vezi instructiunile de intretinere pentru detalii.)

  2. In timpul efortului fizic, corpul produce transpiratie ca urmare a procesului de termoreglare, respectiv a incercarii sale de a se racori. Intr-un mediu cald, transpiratia se condenseaza la nivelul pielii si produce incalzirea corpului (si disconfort).

  3. Umezeala este absorbita de pe suprafata pielii datorita tehnologiei hDcTM . Pielea ramane mai rece si mai uscata, iar sistemul de termoreglare al corpului devine mai eficient.

  4. Dupa ce tesatura absoarbe umezeala, aceasta este imprastiata rapid pe o suprafata mai mare pentru o evaporare mai rapida.

Versiune printabila Versiune printabila

             
  
Cauta:
cauta in rezultate
(nici un produs)

Inregistrare:
Parola:

Ai uitat parola? Inregistreaza-te
CopyRight 2008-2014 McDavid Ro.  |  C&C Profesional S.R.L, Cluj-Napoca  |  tel: +40.748.103.646  |  Privacy Policy | Terms of use    Design by Art Dynasty